De Pakketbezorgster

Hallo allemaal. Ik ben Pascal. Wat ik nu met jullie ga delen, klinkt misschien een beetje cliche. Maar het heeft mijn leven voor altijd veranderd!!!!!!!! Net als de grote meerderheid van Nederland laat ik mij dienen van het gemak van internetbestellen. Regelmatig bestel ik kleine dingen voor in huis, gereedschap of gewoon leuke gadgets. Deze worden door de verschillende grote pakketdiensten keurig aan huis bezorgt. Iedere keer een andere bezorger/bezorgster met een vrolijke opmerking en een: “nog een fijne dag, meneer”. De laatste tijd bestel ik regelmatig bij de zelfde grote aanbieder welke gebruik maakt van 1 vaste pakketdienst. Het toeval wil dat dan steeds dezelfde leuke bezorgster voor mijn deur staat. Het is een spontane jonge vrouw met speelse blonde krullen, de ogen van een engel en altijd tijd voor een kort praatje. Hierbij valt haar lach op. Als ik eerlijk ben, krijg ik altijd een beetje kriebels in mijn buik wanneer ik haar zie. Soms heb je een leuke “klik” met iemand zonder elkaar goed te kennen….. Soms zie ik haar rijden in het busje van de pakketdienst, het is een opvallende auto met grote letters. Dan zwaait ze vrolijk. Een keer kwam de bezorgster aan de deur met een collega. De collega vertelde mij dat hij werd ingewerkt door Wendy. Nu wist ik haar naam. Ik vond het leuk om te weten wat haar naam was, maar verder bleef ze nog een mysterie voor me, ik wist immers weinig over haar. Ik weet nog heel goed dat het een warme zomerdag was. In de kleine tuin achter mijn woning had ik een klein zwembadje opgezet en verspreid over de dag ging ik af en toe even het zwembadje in om af te koelen. Ik had een lamp besteld voor in de slaapkamer en had keurig een mailtje ontvangen van de aanbieder dat deze vandaag zou worden bezorgt. Stiekem hoopte ik dat Wendy zou komen. De rest van de dag heb ik niet meer nagedacht over mijn bestelling en stapte voor de 2de keer die dag in mijn zwembadje. Het water was heerlijk koel en ik kon zelfs een paar zwemslagen maken. Na een paar minuten stapte ik het badje uit en droogde me af in de tuin. Ik sloeg de handdoek om mijn middel en trok mijn zwembroek uit. Deze hing ik aan de schutting om te drogen. Toen ik naar boven wilde lopen om me aan te kleden, ging de deurbel. Even twijfelde ik of ik de deur wel open zou doen, omdat ik slechts gekleed was in het handdoekje. Ik wist dat het de bezorging van mijn bestelde lamp was. Omdat ik wist dat ik moest tekenen voor ontvangst was ik bang dat de bezorger met mijn pakketje weer zou vertrekken als ik “niet thuis” zou zijn. Ik raapte mijn moed bij elkaar en deed toch de voordeur open. Eerlijk gezegd, schrok ik een beetje. Bij de voordeur stond ze, Wendy!! Snel excuseerde ik mij voor mijn schaarse “kleding” en vertelde dat ik net uit het zwembad kwam. Voor de zekerheid hield ik met 1 hand de handdoek op zijn plaats. Hoe genant zou het zijn als deze juist op dit moment zou wegglijden. Wendy lachte en deed een stap naar achteren. Met een ondeugende blik zei ze: “kom je het pakje hier halen…..?” Ik zei dat ik niet buiten de deur wilde stappen omdat ik bang was dat de handdoek zou afglijden. Hierop antwoordde ze: “ik heb nog hele grote pakketten in de bus staan, dus als je me even een handje wil helpen..” Ik kon wel lachen om deze uitdaging, maar voelde me toch een beetje opgelaten. Sportief reikte ze me toch het pakketje aan en zei dat ze het jammer vond dat ik haar niet even wilde helpen. Als tegenuitdaging zei ik dat ze wel even kon afkoelen in het zwembadje in mijn achtertuin. Spontaan reageerde ze: “Graag!!” Ik deed een stap achteruit en gebaarde dat ze dan maar binnen moest komen. Tot mijn grote verrassing stapte Wendy zonder aarzelen naar binnen. Ik sloot de voordeur en nog voor deze in het slot viel, stond Wendy tegen me aan. Voor ik het wist, kuste ze me. Eindelijk, mijn stoute droom over deze leuke vrouw, kwam uit. Ik liet de handdoek los en sloeg mijn armen om haar heen terwijl ik haar kus beantwoordde. We stonden dichtbij elkaar en ik merkte dat de spanning die tussen ons was opgebouwd tot uiting kwam. Ik voelde dat de handdoek zijn grip om mijn middel verloor en los schoot. Doordat Wendy tegen me aan stond, bedekte de handdoek nog net mijn erectie. Toen Wendy dit door kreeg, deed ze snel een stapje achteruit en de handdoek viel op de grond. Daar stond ik, naakt, duidelijk opgewonden. Wendy lachte en eigenlijk voelde ik me niet ongemakkelijk. Ik zei: “en jij dan…..?” Aan haar mooie ogen zag ik dat zij het zelfde wilde en terwijl ik haar bedrijfsshirt omhoog trok, hield ze haar armen omhoog om me te helpen. Zonder na te denken, maakte ik haar BH los en ik keek vol bewondering naar haar mooie borsten. Ze was gebruind door de zon en de witte lijnen van haar bikinitopje tekende zich scherp af tegen de gebruinde schouders en buik. Het leek of we beide het zelfde wilden en ik merkte een verlangen in haar kussen. Zachtjes streelde ik haar borsten. Ze waren niet groot, maar perfect gevormd. Het kussen werd steeds wilder, ongeremder. Ik trok Wendy tegen me aan en ging zachtjes met mijn vingers over haar blote rug. Toen ik haar nek streelde, trok een rilling over haar rug. Wendy fluisterde: “ik verlang naar je.” Dit was voor mij het teken dat ze meer wilde. Snel maakte ik de knoop van haar afgeknipte spijkerbroek los, rits open. Ik duwde de strakke broek over haar billen naar beneden. Haar zachte billen paste precies in mijn handen. Terwijl we kussend in de hal stonden, duwde ik haar benen uit elkaar. Dit liet ze gewillig toe en mijn hand voelde dat mijn kus en strelingen haar hadden opgewonden. Een beetje plagend, gleed ik eerst met mijn vingers over haar lippen. Dit voelde lekker. Wendy was duidelijk iemand die veel aandacht aan haar uiterlijke en intieme verzorging besteedde. Ik voelde dat ze helemaal gladgeschoren was en als vanzelf gleden mijn vingers tussen haar lippen. Zonder moeite duwde ik een vinger in haar. Ik merkte dat ze geil werd en duwde met mijn andere hand haar spijkerbroek en slipje naar beneden. Snel stapte ze uit haar broek en we stonden samen naakt in de hal. Ik tilde Wendy op en met haar benen om me heen geslagen, liep ik naar de keuken. Ik zette haar lekkere billen op het koude aanrecht. Had ik nu toch vanmorgen de afwas maar even opgeruimd. Nu stonden de borden en de glazen behoorlijk in de weg. Maar we hadden beiden geen oog voor wat er op het aanrecht stond. Alleen oog voor elkaar…. Terwijl Wendy op het aanrecht zat, keek ik naar haar. Wat was ze ongelofelijk mooi. Ik kuste haar buik en ze spreidde haar benen. Met beide handen pakte ik haar billen en duwde Wendy naar me toe. Ze had me zo opgewonden. Nog steeds kon ik niet geloven dat deze leuke, spontane vrouw ook stiekem altijd over mij had gefantaseerd. Ik kon me niet langer beheersen en drukte mijn gezicht tussen haar benen. Toen mijn mond haar meest intieme plekje raakte, slaakte ze een gilletje. Wendy voelde zich gelukkig op haar gemak en liet zich heerlijk verwennen door mijn tong. Ik proefde haar vocht en gleed af en toe even met mijn tong in haar. Dit was zo super lekker. Wendy kreunde: “je maakt me gek.” Toen ik zachtjes met mijn tong haar clitoris streelde, merkte dat ze de controle over haar lichaam verloor. Met een luide “oooooooohhhhhhh” kwam ze heerlijk klaar. Ik ging rechtop staan en Wendy keek me aan. Deze blik had ik nog nooit bij haar gezien. Iets verwilderd, verlangend. Met haar benen om mijn middel trok ik haar naar me toe. Opnieuw tilde ik haar op en liep met haar naar de woonkamer. Ik wilde mijn mond niet van de hare halen en kussend liep ik voorzichtig naar de bank. Zachtjes legde ik Wendy op haar rug op de bank. Opnieuw het besef dat deze droom echt was en weer keek ik naar haar naakte lijf, op MIJN bank. Ik ging tussen Wendy’s benen zitten en keek haar aan. Al die tijd had ik de spanning tussen ons gevoeld maar wist niet hoe ver Wendy hierin wilde gaan. Ondanks dat ik echt super opgewonden was en met haar de liefde wilde bedrijven, wilde ik de situatie niet verpesten en wilde zorgvuldig met Wendy omgaan. Bijna smekend hoorde ik Wendy zeggen: “ik wil je in me voelen.” Gerustgesteld door deze opmerking boog ik me voorover en kuste haar. Ik voelde dat Wendy mijn stijve pakte en naar haar vagina leidde. Ze was nat en opgewonden. Moeiteloos gleed ik in haar. We keken elkaar aan en ik besefte dat dit meer was dan alleen de lichamelijke lust. Dit was mijn droomvrouw!! Ik voelde een sterke verbondenheid en een wam gevoel maakte zich van mij meester. Dit had ik gemist. Wendy maakte op dat moment mijn leven helemaal compleet en ik wist dat ik er alles aan zou doen om haar vaker te zien en bij haar te kunnen zijn. We bedreven de liefde zoals anderen dat nog nooit gedaan hadden. Ik keek naar de buitendeur in de woonkamer en glimlachte. De deur stond open en aan beide kanten van mijn woning zaten de buren in hun tuin. Ze hadden alles kunnen horen. Eigenlijk maakte mij dit niks uit. Ik was eindelijk samen met Wendy en dat was het enige dat op dat moment belangrijk was. De verbondenheid voelde zo sterk dat we tegelijk klaarkwamen. Ik keek Wendy aan en kon alleen nog maar zeggen: “jij bent het voor mij!!!!!!!” Ik wilde niet uit haar, maar de druk op mijn armen werd te groot. Uitgeput lagen we samen op de bank. Mijn armen om Wendy heen. Zachtjes kuste ik haar wang, haar hals. Toen we een beetje op adem waren gekomen, zei Wendy: “en nu lekker even afkoelen in het zwembad. We stonden op van de bank en Wendy liep naar buiten. Ik haastte me naar de koelkast en schonk twee glazen koude cola in. Deze zette ik op de tafel van de tuinset en haalde handdoeken uit de badkamer. Net toen ik weer beneden kwam, stapte Wendy uit het bad. Ik sloeg een handdoek om haar heen en maakte haar blonde krullen vrij. Met de handdoek wreef ik haar rug droog en Wendy liep naar binnen, naar de keuken en naar de hal om haar kleren te verzamelen. Terwijl Wendy zich aankleedde, schreef ik snel mijn naam en telefoonnummer op een geel memopapiertje. Zonder dat ze het merkte stopte ik deze in de zak van haar afgeknipte spijkerbroek. Wendy zei dat ze eigenlijk wilde blijven, maar weer verder moest met haar werk. Ik zei dat ik dat wel begreep. Ik keek haar aan en vertelde dat ik haar vaker zou willen zien. Wendy lachte en zei: “dat zou ik heel leuk vinden, misschien moet je nog maar eens een pakketje bestellen…..” “Dat doe ik zeker!” zei ik. Nog een snelle kus en Wendy liep naar de voordeur. We zwaaiden naar elkaar en ze reed weg. Die zelfde avond kreeg ik een Whatsapp berichtje van een nummer dat ik niet herkende. Er stond: “het was een fijne middag en ik ben verliefd op je!” Ze had dus mijn briefje gevonden, voor deze samen met haar broek in de was terecht zou komen. Ik merkte dat ik stond te trillen van blijdschap. Wendy voelde dus het zelfde als ik….. Inmiddels doen we samen regelmatig leuke dingen en mag ik Wendy “mijn meisje noemen. We hebben zelfs serieuze plannen om te gaan samenwonen. Ze heeft mijn leven compleet gemaakt en ik wil haar nooit meer kwijt. Groeten, Pascal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *